Spremnost za pandemiju i reagovanje na njih Uvod Free On-line webinar 14.04.2020g 10h-14h

#OstaniKodKuće
22. March 2020.
Održan webinar kontinuitet poslovanja-“Spremnost za pandemiju i kako reagovati na njih“
16. April 2020.

PECB – Professional Evaluation and Certification Board, Kanada sa svojim partneria u Srbiji, PDCA KONSALTING DOO, Novi Sad i CEIB – Centar za ekonomska istraživanja Beograd Vas pozivaju na besplatan vebinar u utorak, 14. aprila 2020. godine, s početkom u 10:00 časova.

Primena zahteva ISO 22301:2019 Sistema menadžmenta kontinuitetom poslovanja, podrazumeva postojanje planova kontinuiteta poslovanja u vanrednim situacijama.

U ovoj situaciji koju svi doživljavamo prvi put, želimo da ponudimo smernicu u kreiranju odgovora na uticaj na poslovanje ove situacije bez presedana. Ova on-line obuka je nastala kao reakcija na širenje COVID-19, pandemije koja utiče na poslovanje kompanija širom sveta i ukazuje na njihovu nespremnost u pripremi i realizaciji odgovora na kontinuitet poslovanja u ovoj vanrednoj situaciji – pandemiji. Zbog toga smo mobilizirali naše stručnjake za kreiranje obuke za uvođenje pandemijske pripreme i reagovanja.

Putem ovog vebinara organizacija će prepoznati na koji način pripremiti plan poslovanja u vanrednoj situaciji – pandemija. Šta je pandemija, priprema i odgovor na pandemiju, komunikacija u vreme pandemije – na koji način nam ISO standardi pomažu da se pripremimo za ovakvu vanrednu situaciju !

Cilj vebinara: Pružanje znanja i konkretnih smernica za pripremu, izradu i primenu plana kontinuiteta poslovanja – održavanje kontinuiteta kritičnih procesa u organizacijama u vanrednoj situaciji izazvanom pandemijom.

Kome je namenjen?

Svim zainteresovanim, a naročito direktorima, menadžerima i stručnim licima u sektoru bezbednosti, sektoru ljudskih resursa, marketingu i drugima koji se u svojoj praksi susreću sa rizicima i poremećajima sa negativnim uticajem na poslovanje.

Predavač je Igor Ćika, direktor PDCA KONSALTING,  vodeći stručni konsultant za projektovanje i implementaciju savremenih sistema menadžmenta i akreditovani ekspert – trener od strane PECB (Professional Evaluation and Certification Board, Kanada) sa više od 150 treninga u oblasti sistema mendžmenta, procene rizika i zaštiti podataka.

Pogledajte program vebinara.

Nemojte propustiti ovu priliku! Prijavite se !

Prijavu poslati zaključno sa 10.04 do 16h

Prijavljivanje za učešće vrši se dostavom popunjene prijave na adresu: office@pdcakonsalting.com